Kamperen in Frankrijk

Ik heb wat met Frankrijk, ik voel me er thuis onder de mensen en de taal spreek ik goed. Geen idee van wie ik het heb want bij ons thuis gingen we altijd naar Duitsland, Oostenrijk of nog verder, Hongarije. Via het schoolplein van mijn dochtertje heb ik een moeder leren kennen met wie ik een goeie klik heb. Zij is ook alleenstaand ouder, ze heeft ook wat met Frankrijk en we delen nog wat meer liefhebberijen. Eens in de zoveel tijd spreken we af. De gesprekken zijn altijd leuk en boeiend en meestal verzinnen we iets buiten. Heel soms sauna.

De eerste keer dat ik haar borsten zag, was nog bij de kleuters, we waren binnen aan het wachten op de laatste liedjes. Ze had toen geen bh aan en in een flits zag ik een niet al te grote maar wel heel sexy blote borst in haar hemdje bungelen toen ik net de goeie kant op keek en zij zich bukte. Nathalie en ik hebben altijd een bepaalde geladenheid tussen ons gehad, waar we eigenlijk de eerste jaren nooit wat mee hebben gedaan. Maar dat moment van haar blote borst was het moment dat ik het me voor het eerst bewust was. Na jaren hebben we het wel eens uitgesproken en vanaf toen waren er af en toe momenten dat we erin mee gingen. Ze kon heel ongeremd zijn. Zo heeft ze me na een avondje op de bank kletsen eens gevraagd of ze me eens mocht pijpen, gewoon voor de grap zei ze. Pijpen voor de grap. Ik zei geen nee en hop ze ritste mijn broek open en ging me pijpen. Zo simpel en haast zo plat als dat. Maar ze liet me niet klaarkomen, dat was misschien de grap. Maar het maakte wel wat in me wakker. Ik wilde haar, op zijn minst één keer maar liever nog af en toe. Echt seks met haar.

De sauna vond ze ook fijn, ik niet zozeer, maar met haar wel natuurlijk, ik zei alweer geen nee. Deze kleine avontuurtjes zijn niet het onderwerp van dit verhaal dus ik hou ze heel kort. Maar goed, in die sauna dus, ik weet nog wel, kletsen als vanouds maar tegelijk ook in het water veel tegen elkaar aan staan enzovoort. Onder de douche haar rug heerlijk inzepen met zout, gewoon ook veel fysiek contact. Lastig voor een man dat iedereen ziet als je een stijve hebt, een vrouw kan veel heimelijker genieten van haar geile gevoelens. Maar ja het is niet anders. En ik ben nou eenmaal heel snel stijf. Goh wat had ik die dag veel voorvocht iedere keer. Gewoon door die spanning die er steeds tussen ons hing.

Op een dag heb ik eens gezegd dat ik denk dat wij heel goede seks zouden hebben samen. Dit was naar aanleiding van een verhaal dat ze vertelde over een one night stand die ze had gehad, nota bene een eind verderop in mijn straat, maar wel mijn straat. En die one night was nogal een tegenvaller geweest. Enfin ik heb haar gezegd dat onze seks naar mijn idee wel heel goed zou zijn. En ze gaf aan dat zij dat eigenlijk ook wel dacht maar dat ze nooit aan mij dacht als het om seks ging, zoiets. Je houdt het niet voor mogelijk, gewoon dat zeggen maar op een ander moment pijpen voor de grap. Kennelijk was er voor haar een behoorlijk verschil tussen kleine teasende momentjes en echt intiem gaan met elkaar. Even goed is bij haar het kwartje gevallen en hebben we eens ochtendseks afgesproken. Ik zou de achterdeur open doen en terug in bed met gepoetste tanden. En ja daar kwam ze, boven, naar mijn slaapkamer. Ze kleedde zich uit, kwam onder de deken. En ze was nat, heel nat en ging eigenlijk gelijk over mijn stijve heen zitten. Het was heerlijk, maar wel kort. Nou ja zo hebben we nog wel meer gedaan. Ik hou nog wel wat anekdotes achter de hand voor een volgend verhaaltje. Maar nu hebben jullie zo'n beetje een idee van de voorgeschiedenis. Dus! Laat ik overgaan naar het kamperen in Frankrijk. Want dat wilden we altijd nog eens doen, als we een paar dagen weg konden.

Super leuk vooruitzicht vond ik het met Nathalie op pad te gaan een paar dagen. Gezellig, afwisselende gesprekken, en ook die geile en toch subtiele energie de hele tijd. Ik herinner me - dat moet ik nog even melden - dat ze een verhaal van mij zo geil had gevonden, ver voordat we elkaar nog maar ooit aangeraakt hadden. We spraken altijd al wel af en toe over seks en ik heb haar eens verteld dat een vriend van me en ik na carnaval mee met een jonge meid naar haar huis zijn gegaan nog wat drinken. Ze had een oogje op mijn maat laten vallen. Ze was openlijk geil die avond. Ze zat tussen ons in, en wij zaten lekker haar rug en zijkant van haar borsten te strelen. Haar huisgenoten vonden het maar niks. Maar die stuurde ze op gegeven moment gewoon de woonkamer uit. Ik weet nog dat ik haar likte terwijl ze mijn maat pijpte, Nathalie heeft me eens verteld dat ze dat zo vreselijk geil vond en dat ze zich er meermaals op klaar gevingerd heeft. De geile.. Maar dat vond ze wel lekker dus, okee: Frankrijk.

Op een dag is het zover en staan we op een camping in Noord Frankrijk, voor één nachtje. De tent was al opgezet en we zitten gezellig wat te drinken. Alles is tenslotte al voor elkaar, het eten voor straks al in huis (tent). Ik zeg haar dat ik haar wel zou willen masseren die middag of avond. Daar reageert ze meteen positief op. Is ze dol op. Ik zeg dat het me ook wel wat lijkt om dat samen met een andere man te doen, een vreemde. Ik weet namelijk nog dat ze zo heet werd van mijn ervaring van toen met Carnaval, dus ik dacht, wie weet. En ja, die gedachte laat haar ook niet zomaar los merk ik direct. Door vragen van haar. Wie dan, hoe dan, wat dan. Haha denk ik, dat weet ik ook niet, het is maar een opwelling en ik heb het er eigenlijk maar uitgeflapt zonder concreet plan. Maar er begint wel een ideetje te rijpen. Want mannen, die zijn vaak best makkelijk in een geile mood te krijgen. Ik vraag haar of het ook een jonge gast mag zijn. Ja hoor geen probleem, als het maar een Fransman is. Nou dat treft want we zijn zowat de enige buitenlanders die dag op de camping.

Op gegeven moment moet ik plassen dus loop ik naar de toiletgebouwen toe en ondertussen speur ik zo'n beetje de medekampeerders af naar een geschikte persoon. Eigenlijk meer om mezelf op te geilen bij de fantasie dan een echt voornemen. En ja, daar zit een groepje van drie jongens met een Frans autootje en drie mini tentjes, die een of anders spelletje aan het doen zijn. Mijn Frans is goed dus ik trek mijn stoute schoenen aan en stap op het groepje af. Ik zie gelijk er eentje tussen zitten die wat volwassener overkomt, ze zijn denk ik zo rond de 18 of 20, sowieso een stuk jonger dan Nath en ik. Ik spreek die kerel aan in goed en redelijk accent vrij Frans, stel me voor en vraag hoe hij heet. Jean. Prima. Ik vertel hem dat het misschien een beetje raar is maar dat ik benieuwd ben of hij wel eens gemasseerd heeft en of hij zin heeft om samen met mij mijn vriendin een massage te geven, en dat dat wel een vriendin is van begin 40. Nou die gasten die kijken of ze water zien branden. Jean zijn adamsappel wipt wat nerveus op en neer en hij zegt zo gauw niks. De andere twee beginnen juist meteen door elkaar op hem in te praten, ik wed dat ze jaloers zijn dat ik het hun niet gevraagd heb. Ik denk weet je wat, ik ga naar de wc, op de terugweg zien we het wel. Dus ik zeg dat ik zo terug zal komen en dan benieuwd ben, maar dat ik eerst even naar het toiletgebouw ga. Heel eerlijk, het hart klopt ook in mijn keel.

Terug bij het groepje blijkt dat de heren eruit zijn, en dat Jean de handschoen gaat oppakken. Mooi, denk ik, en gelijk ook heeft ie denk ik er ook nog bij. Hoe stom zou je jezelf wel niet vinden als je het afslaat en de volgende dag of week zou moeten denken 'had ik maar'. Ik zeg hem ons veldnummer, slechts één straatje links, en dat hij over een minuut of twintig wel kan komen.
Ik terug naar Nathalie, het is haar nog niet eens opgevallen dat ik wat langer weg ben gebleven. Wat zal die kijken! Die gelooft nooit dat je zoiets zo gauw kan regelen wed ik. Maar wel dus. Zo Nath, over twintig minuten je massage zeg ik. Met vier handen. Ze proest haar wijntje zowat uit. Maar ik ken haar, dit vindt ze te spannend om af te slaan en daarbij, massage is maar massage. Ik ben wel benieuwd wat ze van Jean zal zeggen. Best een grote gast, rustige uitstraling, geen haantje. Maar wel een man, een van twintig, die dit ongetwijfeld even spannend als geil gaat vinden. Ik zeg tegen haar kom we maken de tent er klaar voor. Zo gezegd zo gedaan. Dekbed opvouwen en aan de kant ermee, de badhanddoeken over de tweepersoons luchtmat heen trekken, flesje olie uit mijn toilettas, beetje losse troep in de tassen proppen en klaar. Ik zeg ga jij vast lekker liggen, je mag je bh en je stringetje wel aanhouden hoor. (Haha die gaan zo heus wel uit daar ga ik wel voor zorgen). Ik wacht buiten op Jean, dat duurt niet lang meer.

Ik ben nog niet buiten de tent of daar komt hij al aan. Hoppakee denk ik, spijkers met koppen slaan, dus ik wenkt hem meteen maar naar binnen de tent in. Daar ziet hij Nathalie al liggen, die kijkt eens over haar schouder op naar hem en ik heb de indruk dat haar bevalt wat ze ziet. En zo aan Jean te zien wel wederzijds. Weer zie ik hem droogslikken maar verder lijkt hij toch niet heel zenuwachtig of zo. Tja daar ligt Nathalie dan, ze is niet lang, ze is best wat gevuld maar dan op een stevige manier, geen slap hangende vetjes dus. Eigenlijk gewoon een super lekkere wulpse rijpe vrouw, lekkerrrr...

Ik leg Jean uit wat de bedoeling was: haar verwennen met een vierhanden massage. En dat wij dat in onze boxer gaan doen. En dat beide kanten aan bod gaan komen, te beginnen met haar achterkant. Jean ik doen onze kleren op de boxer na uit, en van elkaar zien we dat er wel wat tot halve kracht gegroeid is in onze boxers. Maar wat wil je ook anders?

Aan beide kanten van Nathalie beginnen we haar te masseren. Heerlijk met lange halen en royaal olie. Wat geniet ze gelijk al zeg. En ik ook, hoe lekker zo het lijf van zo'n sexy milf te voelen onder je handen. Nath, ik doe even je bandje los hoor okee zeg ik. Een euheummmja zegt genoeg. Nu kunnen we haar hele rug pakken maar ook de zijkant van haar borsten die iets opzij onder haar bovenlichaam uitgedrukt op de mat liggen. En dat is haar geile plekje weet ik van eerdere aanrakingen. Nathalie zegt altijd de borsten zijn de toegangssleutel tot de vrouw.

Ondertussen krijg ik een knap stijve en ik zie dat het bij Jean al niet anders is. Die gast is best pezig maar ik krijg de indruk dat hij misschien wel net zo stevig geschapen is als ik. Lekkerrr... Nathalie is inmiddels helemaal ontspannen en geniet van het weldadige gevoel dat onze aanraking met vier handen bij haar teweeg brengt. Ze heeft best stevige ronde billen en brede heupen, heerlijk vrouwelijk. Kan ik alleen al eindeloos van genieten. Erover heeft ze een onopvallend slipje van dunne, wat glad aanvoelende stof. Ik gebaar naar Jean dat we dat slipje van twee kanten tegelijk naar beneden gaan schuiven. Hij begrijpt het gebaar en vlug en handig trekken we Nathalie haar broekje uit. Ze laat het zo toe, ze reageert niet eens. Mmm daar ligt mijn schoolplein- schuine streep kampeervriendin naakt op haar buik met mij en een Fransman in de tent. Ik voel me ineens intens geil worden. Ik wil haar overal voelen maar ik wil ook zien dat Jean haar overal aanraakt en betast. En ik wil zijn stijve zien. En nu ik toch bezig ben, ik wil eigenlijk zijn stijve ook wel voelen en ook voelen dat hij de mijne beetpakt. En jo wat zal daar Nathalie dan op haar beurt weer geil van worden.

We beginnen nu haar bovenbeenspieren onderhanden te nemen. Een lekkere handvol soepel maar toch stevig vlees dat overgaat in haar ronde billen. Van eigen ervaring weet ik dat het masseren van de achterkant van je bovenbenen een heel lekker en weldadig gevoel geeft. Niet per se geil of zo, maar gewoon lekker. We pakken haar bilpartij er ook bij. Dan giet ik nog wat olie uit en ga heerlijk met mijn vinger door haar bilspleet. Lekker sensueel op en neer en haar even laten wennen. Iedere keer voel ik haar aarsje ook, ik druk er zacht op, meer niet. Ik weet hoe erotiserend dat werkt, die aanraking diep tussen je billen, heerlijk. Ik ga steeds wat dieper door tussen haar benen, terwijl Jean nu ook heerlijk bezig is met de binnenkant van haar dijen. Lekker Nath? Vraag ik. Een heerlijk tevreden geluidje is het antwoord, terwijl ze haar benen wat verder uit elkaar legt. We kijken nu recht op haar heerlijke schaamlippen die glanzen van de olie. Ik heb het nu al niet meer, ik wil die boxer uit. Ik gebaar naar Jean, net als eerder met haar broekje, en weer snapt hij zonder woorden wat ik bedoel. Tegelijk trekken we onze short uit. En ook tegelijk bekijken we elkaars geslacht. Ja hij heeft net als ik een behoorlijk forse, mooi gevormde lul met een duidelijke zak met ballen eronder. Lekker.. ziet eruit zoals ik het graag zie. Ik neem de mijne even in de hand en maak een paar heel korte aftrekbeweginkjes. Gewoon om duidelijk te maken dat wij ook nog wel aan de beurt gaan komen. Wie dat ook gaat doen.

Nu begin ik me meer op Nath haar lekkere kutje te richten. Ze staat een beetje open en tussen haar volle lippen is het geen olie maar haar eigen geil wat daar zo glinstert. Ik weet dat zeker want olie trekt geen draadje als je er met je vinger langs glijdt. Nathalie is duidelijk super nat geworden. Ik kneed met vlakke hand haar heerlijke kutje en ik zie dat ze met haar onderlichaam zich richting mijn hand drukt. Dan neem ik Jean's hand en leg die op haar spleetje. Ik wil dat hij eens even heerlijk haar daar gaat bevoelen en vingeren. Dat laat hij zich geen twee keer gebaren, hij voelt heerlijk aan die natte rijpe geile kut ik zie aan zijn lul hoe geil hij het vindt. Ik stap over en ga naast hem zitten, zodat ik Nath haar oren en nek en schouders kan strelen. Vindt ze lekker en dat is ook lekker, als je tegelijk zowel heel lief als ook heel geil aangeraakt wordt.

Na een tijdje vat ik de moed en ga met een hand naar beneden, over haar rug naar haar zij waar de knie van Jean ligt. Die raak ik aan en even later weer en dan ga ik over op zijn bovenbeen. Hij legt zijn bovenbeen zelf iets naar mij toe, duidelijk een teken dat hij het okee vindt. Ik denk korte pijn en glij naar boven naar zijn lies. Met de bovenkant van mijn vingertoppen raak ik zijn zak aan. Ik zie dat hij het spannend vindt, maar ook lekker. Ik ga verder, ik draai mijn hand om en leg hem onder zijn zak. Hijzelf is nog steeds bezig het heerlijk geile kutje van Nathalie te verkennen, strelen en masseren. Hij zit wellustig met haar gladde geil te spelen, mooi zo.

Ik voel zijn zware ballen in zijn zak, man wat voelt dat geil. Ik kneed ze voorzichtig wat. Ik rol ze door mijn handpalm. Met mijn vingertoppen omsluit ik zijn zak en raak de stam van zijn knalstijve pik aan. Die is een beetje nat aan het worden. Ik vat moed voor het laatste stukje en laat zijn zak los en pak hem vol bij zijn stijve. Wat een geil gevoel in je hand is dat. Langzaam begin ik zijn stijve te verkennen en te betasten. En er kneepjes in te geven. Haha wat ik al verwacht had gebeurt, het voorvocht komt door het zachte knijpen zo zijn eikel uit gelopen. Ik ga er voorzichtig met mijn vinger doorheen en glij rondjes over zijn eikel. Hij houdt het niet meer en heeft nog maar een hand tussen Nath haar dijen, met de andere hand begint hij nu ook aan mijn ballen en al gauw aan mijn megastijve lul te voelen. Man zo geil ben ik misschien nog wel nooit geweest!

Ik pak Nathalie bij haar schouder en druk die omhoog. En halfbakken gebaar dat ze zich moet omdraaien, wat ze gelukkig begrijpt. Ik weet hoe geil ze het zal vinden als ze ziet wat wij aan het doen zijn. Ze draait zich loom om, met een gelukzalige uitdrukking op haar gezicht. Ze heeft lekkere volle tieten onze Nath, een hand maak ik vrij om lekker om haar linker te leggen. Nath kijkt op haar geile gemak naar wat we aan het doen zijn en pakt er een paar kussens bij om half achterover te kunnen liggen en alles goed te zien. Ze doet haar benen wijd, wat een geil gebaar is dat. Ik verplaats mijn hand over haar buik naar haar kletsnatte en heet aanvoelende kutje terwijl ik met de andere nog steeds de stijve van Jean aan het betasten en kneden ben. En daarbij telkens wat aftrekbewegingen maakt. Hij doet bij mij precies hetzelfde. Mijn eikel is spekglad en nat van mijn voorvocht.

Nath wil meedoen, ze stelt voor dat we in een driehoekje gaan liggen: ik verwen Jean zijn stijve en ballen, hij verwent haar en zij verwent mij. En af en toe omdraaien. Wat een heerlijk geil idee.. en wat een heerlijk geile lucht hangt er inmiddels in onze tent, echt een kei seks geur. Nath begint me te betasten en ik weet uit het verleden dat ze heerlijk kan aftrekken. Om een of andere reden als zij mij trekt, spuit ik makkelijk in mijn eigen gezicht zo ver. Hoe dat komt weet ik nog altijd niet. Ik denk dat het iets te maken heeft met het gemak waarmee Nath en ik onze geile energie in elkaar laten overvloeien. Niks zo zalig als dat. Oh man hoe lekker voelt ze nu mijn lul, ze knijpt er zachtjes nog wat meer voorvocht uit en is met twee handen bezig zodanig dat ik niet goed kan voelen wat ze precies doet. Alleen dat het een allesomvattend lief en geil en totaal-in-het-hier-en-nu verwennen is. En dat terwijl ik nu echt bezig ben met twee handen met Jean.

Vanuit mijn lingam (=penis) massage ervaring ken ik behoorlijk wat grepen en ik weet hoe goddelijk het kan voelen als je die op de juist manier toepast. Het is duidelijk dat Jean zoiets geils nog nooit heeft meegemaakt. Hij geeft zich helemaal over eraan. Zijn lul is echt vreselijk hard nu en hij heeft nog meer voorvocht dan ik, het loopt er gewoon continu uit. Toch pak ik de olie erbij en nu begin ik hem echt gek te maken. Met allerlei aanraking die zeker geil aanvoelt, maar waar je niet zomaar klaar van komt. Ik hits zijn erovuurtje nog eens zeker twee stappen hoger op, haha lekker ik zal hem hebben die geile gast. Hij vergeet in het begin zelfs dat zalige kutje van Nath de aandacht te geven die het verdient. Maar Nath drukt haar kutje gewoon onder zijn neus en dan is hij weer bij de les, hij druk haar schaamlippen gentle samen en begint er zachtjes op te zuigen en in de langsrichting aan te likken. Dat doet hij goed want ik zie Nath haar buikademhaling fors toenemen.

We zijn nu alledrie zo geil en gaan zo in elkaar op dat je gerust kan zeggen dat we in een soort trance zijn. Ik weet daarom ook niet meer helemaal precies de details, alles loopt vanaf hier wat in elkaar over. Op gegeven moment draaien we ons om. Ha nu mag ik met haar zalige natte kutje spelen en haar zacht maar diep vingeren waar ze zo gek op is. En wat ze ook heel erg lekker vindt, is als ik haar schaamlippen zachtjes samenknijp met haar clitje ertussen en dan dat pakketje zachtjes door mijn vingertoppen laat rollen. Als je dan na een tijdje haar lippen weer van elkaar doet is ze nog weer natter dan ze al was. Ik krijg van geilheid een soort beurs gevoel in mijn ballen. Ik moet zeggen dat Jean gelijk al geleerd heeft van mijn verwenbeurt aan hem. Diverse grepen en technieken wat afwisselen betreft herken ik. Wat het zo lekker maakt is de weldadige aanraking overal aan je stijve lul, je eikel, je ballen, je bilspleet en onderbuik, maar zonder dat het je meteen zogezegd in de klaarkom-zone brengt. Je kan dus zalig genieten zonder telkens je orgasme te moeten beheersen. Dat komt pas in de tweede fase, als je massage partner je een aantal keer op het randje brengt. De energie die je dan voelt stromen is helemaal goddelijk haast. Gaaf ook dat ik dat met Nath in het verleden ook al heb mogen delen.

Zoals wel een paar keer meer is gebeurd, wil Nathalie op enig moment gewoon geneukt worden. Jean heeft me al twee keer bijna tot spuiten gebracht, waarbij hij omdat ik het zei net op tijd stopte. Nath heeft hem hetzelfde gegeven, dus ook hij is op de toppen. Nath wil nu gevuld worden, zegt ze in het Nederlands tegen me. Okee ik druk haar iets verder achterover, en leg haar benen nu heel erg wijd. Het gewillige ervan maakt dat het zo'n geil gezicht is. Dan pak ik Jean bij zijn heupen en positioneer hem voor haar kutje. Mijn lichte druk is genoeg, hij neemt maar al te graag plaats daar. Ik besluit dat ik het geil vind hem te begeleiden. Ik pak zijn zak van achter beet en duw/ trek hem op die manier met zijn stijve richting haar kutje. Met de andere hand neem ik zijn schacht en laat zijn eikel door haar kletsnatte spleet glijden. Op en neer, op en neer, haar clitje meenemend. Dan hou ik stil in het midden, en via zijn zak druk ik hem langzaam naar voren, zo Nath haar warme gladde natte kut in. Jean neemt het nu over hij kan niet meer en begint haar met welbewuste langzame lange halen onwijs geil te neuken. Goed zo denk ik. Niet van dat wilde, maar bewust genieten en het nog wat langer laten duren. Nathalie raakt haast in een soort katzwijm, ze zucht en kreunt alsof we niet in een dun tentje midden tussen de mensen staan en ze beweegt helemaal mee met Jean. Ik ga naast haar hoofd zitten en laat mijn lekkende lul op haar mondje vallen. Echt pijpen doet ze niet, hoeft ook niet, daar is ze teveel voor in haar eigen wereldje opgesloten op het moment. Wel likt ze wat en doet ze haar mond wat open zodat ik haat lippen op de onderkant van mijn stijve voel. Dat is al lekker genoeg. Met die geile aanblik van hun wellustige langzame neukpartij is alles al een enorm genot. Jean stond echter al op ploffen dus het duurt niet lang voor hij moet komen. Hij is onzeker of dat in Nath haar kutje mag dus haalt hij hem eruit, net op het moment dat zijn sperma eruit begint te stromen. Omdat hij nu niet meer op en neer in dat zalige kutje gaat, gaat zijn orgasme over in een soort langgerekt leeglopen. Jee wat onzettend geil om te zien hoe het allemaal over Nathalie haar buik heen loopt. En hoeveel het is.

Nu wil ik. Ik ga op Jean zijn plek zitten en breng mijn lul voor haar nu echt meer dan kletsnatte kutje. Zonder handen laat ik hem er diep in zakken. Wat een weldadig en zalig gevoel. De hitte die mijn stijve nu omsluit. Langzaam begin nu ik haar te neuken. Weer beweegt ze als in een dans met haar neuker mee. Ik weet hoe ik de juiste druk kan uitoefenen om Nathalie vaginaal klaar te laten komen. En ik begin daar aan. Ik heb zin om samen met haar een zalig langgerekt orgasme te delen. We gaan als één in elkaar op, in een magische beweging en mijn wereld versmalt zich tot haar weelderige lijf en het allesomvattende gevoel in mijn onderlijf. Ik voel haar al samentrekken en doorgaan tegelijk. Ik begin dieper te ademen en zij pakt de ademhaling met me mee op. Als een persoon worden we overweldigd door een zalig, haast vredig allesbevredigend orgasme. Ik loop helemaal leeg in haar warme natte kutje en zij klampt zich ermee aan me vast met een hele serie samentrekkingen. Ik laat me voorover zakken en met een hand om haar borst tongzoen ik haar innig. We omarmen elkaar stevig en ervaren een ongekend en onbevangen geluksgevoel…

Ja.. dat was een onvoorstelbaar spannende middag en een overweldigend geil maar ook liefdevol. Ik heb me geloof ik nooit meer zo hemels gelukzalig gevoeld als die middag. Nu ik het na die paar jaren opschrijf voel ik mijn voorvocht weer lopen. Maf.. heb mezelf tijdens het schrijven geen een keer aangeraakt.
Опубликовано 69sander
2 года назад
Комментарии
8
или для публикации комментариев
Heerlijk verhaal man geweldig bedankt
Ответить
Floortje96
Goddelijk...
Ответить
кому: 69sander : Bedankt voor de tip. Ik ga snel weer kijken maar nu eerst even lekker naar de duinen met dit zonnige weer :smile:
Ответить Исходный комментарий Скрыть
69sander
кому: Redrooster1075 : Hey Redrooster.. heb er weer een paar geschreven weet niet tot waar je was gekomen geile groet Sander
Ответить Исходный комментарий Скрыть
Genoten van je verhalen! Smaakt naar meer!
Ответить
69sander
кому: CarlGustafson : Hoi Carl, dank voor je complimenten!! En super leuk (+geil:-) dat er mensen zijn die een goed geil verhaal waarderen! Geile groet Sander
Ответить Исходный комментарий Скрыть
Waanzinnig geil! Wat schrijf jij toch mooi!
Ответить
Hmmm ook zo heerlijk. Voor mij nog steeds een fantasie, maar ik hoop niet lang meer.
Ответить