Befinator™ 2000 (DUTCH) (een m/v seksspel)

Befinator™ 2000, Gebruikershandleiding


De Befinator 2000 is ontworpen om u zo lekker mogelijk oraal te bevredigen. De befmond is in de vorm van een mannenmond met beweegbare tong. De Befinator™ 2000 is daarbij uitgerust met een Befsmeermiddelinjector waarmee u eenvoudig zelf uw opening kunt inspuiten met smeermiddel. Hierdoor zal het beffen nog prettiger verlopen.

(Voor extra stabiliteit raden wij u aan om uw Befinator™ 2000 eerst goed vast te binden aan de ondergrond zodat er geen beweging tussen de machine en de ondergrond meer mogelijk is. Hiertoe zijn vier lange poten aangebracht die aan de uiteindes vastgebonden kunnen worden. Ook is het aan te raden om het befhoofd en de injector stevig vast te maken.)

Breng smeermiddel in
Stap 1
Om de injector te gebruiken moet hij op spanning staan. U brengt de injector op spanning door stevig in de twee ballen te knijpen die in een zak onder de injector hangen. Normaal gesproken komt de injector vlug op spanning. Hou de injector goed op spanning tijdens het injecteren. (Komt de injector niet op spanning, knijp dan harder of schuif de huls terug)

Stap 2
Als de injector op spanning is, neem dan plaats met uw opening boven de injector en daal met de opening over de injector heen.

Stap 3
Schuif uw opening omhoog en omlaag over de injector tot u een warme, natte sensatie ervaart binnenin de opening.
Het kan even duren voor de injector het smeermiddel inspuit. Het moet eerst op de juiste temperatuur gebracht worden. U warmt het smeermiddel op door de ballen stevig te blijven kneden. Ook de ballen tussen uw handen stevig platdrukken werkt goed.

Bef-bevrediging
Stap 4
Als het smeermiddel in uw opening is geïnjecteerd neemt u vlug plaats met uw opening boven de befmond.

Stap 5
Het beffen zal beginnen zodra u hard met uw vuist in de twee ballen stoot. U kunt de befmond besturen door de injector in een richting te duwen. Ook het knijpen in de linker of rechter bal, of beide, of hieraan trekken stuurt het beffen.
Experimenteer met de besturing voor het beste effect.
Het naar beneden schuiven van de injector beschermhoes, zal de beftong dieper in uw opening laten dringen.
Soms zal een beveiliging in werking treden waardoor het befproces stilvalt. U kunt het proces weer op gang brengen met een flinke vuiststoten tegen de ballen.

De Befinator™2000 is ontworpen om al uw lichaamssappen op te vangen en te bewaren in een goed afgesloten reservoir. U heeft hier geen omkijken naar. Het zal vanzelf biologisch worden afgebroken. Ook het smeermiddel zal hierin worden opgevangen.

De ballen zijn gemaakt van duurzaam en robuust materiaal voor zeer intensief gebruik.

Wij wensen u veel orgasmen toe bij het gebruik van de Befinator™ 2000.
Опубликовано ballb-buster
6 лет назад
Комментарии
2
или для публикации комментариев
кому: henky47 : :smile:
Ответить Исходный комментарий Скрыть
Lol heerlijk idee
Ответить