Отново перверзни

След раждането, жена ми се възстанови доста бързо .Дори и малкото излагане на слънце възвърна матовия блясък на мускулестите и крака, дупето и отново стръчна закачливо и започна да приблича погледите на мъжете , а и на жените. Хубаво беше , че вече е лято и може да показва красивите си форми . Когато ходеше мускулите по бедрата и се усукваха апетитно ,задника и се движеше в ритъм с тях ,а големите и гърди надничаха над дрехите .
Както и друг път съм разказвал беше много перверзна , обичаше сексуалните извръщения в повечето форми и перверзии. Сега хубавото беше и че желанието и да прави такива неща също се завърна.
Преди време имаше случай когато се чукаше с племеника и. Това беше уникално и много възбуждащо когато ми разказваше какво и как се случва . Възбуждах се буквално като животно от подробностите какво е станало ,когато ми ги казваше . Искаше ми се малкия да я чука много перверзно и много я ръчках да го насърчава . Беше доста по-малък от нея и от друг град.Изглеждаше като дете ,но беше с голям извит хуй ,сякаш не беше негов (беше ми го показвала на снимки). Но постепенно нещата замряха докато преди известно време ,жена ми ми каза :
- Знаеш ли , Ицан ще идва да види децата.
Веднага мръсното ми подсъзнание заработи и и казах
- Охоо , супер! Ще го изчукаш ли , а? - ухилих се дяволито с надеждата ,че наистина ще ми се сбъдне мечтата.
- Ти ,пък! Глупости ! - охлади страстите жена ми .
Все пак тайно в мен се надявах ,че няма да е така . После съм забравил за това докато един ден като се прибрах не ми каза:
- Знаеш ли какво ? Ицан идва днес.
- Ааааа , така ли? И какво стана?
- Ами като дойде децата бяха заспали . И пихме кафе . Ама докато си говорехме нещо се възбудих.
- А така ,супер! И?
- Ами не сме се чукали - ми вика .
Аз вече с първите думи бях започнал да се възбуждам. Усетих как капка слуз излезе навън от пишока ми.
- Ама му духах - ухили се жена ми - направих му една свирка . Нещо много ми се чука напоследък . Ама нарочно те дразнех.
- Я разкажи - казах нетърпеливо аз
- А ми дойде ,говорихме си .После разговора премина какво сме правили преди и като си спомних се възбудих много . Гледах го че и той се възбужда. Започна да надува късите гащи .Поразвъртях се с късата поличка пред него и го наблюдавах .Толкова се възбуди че не се усещаше какво говори и прави. После пристъпих към него и направо го хванах за оная работа. Беше камък .Смъкнах му всичко на един път и му изскочи хуя . Тогава вече и аз щях да избухна. Налапах му го целия и започнах да му духам и да му лижа топките. След малко направо свърши . Изпразни ми се в устата яко . Мани яко сперма хвърли.
Аз вече бях намокрил боксерките , а моя хуй щеше да изпръсне. Усещах го как пулсира и постоянно пуска слуз. Жена ми знаеше какво се случва и смъкна и моите панталонки и боксерки . Кура ми изскочи , а разтечена слуз се размаза по мен и дрехите ми и започна да потича от върха на члена ми надолу. Жена ми клекна и я събра с език.Започна да ми духа и на мен. Аз бръкнах отгоре през дупето и докато достигна до пичето и .Беше много разшлякана. Изчуках я и и се изпразних по циците ,корема и лицето и . После като се поуспокоихме я попитах:
- Иска ли ти се да се чукаш пак с малкия ?
- Амиии.....
- Кажи де, ама честно!
- Ами да ,иска ми се .
- Е кога? Айде ,трябва да е по-скоро.
- Добре , ще се разбереме.
Наистина се бяха разбрали и съвсем скоро пак се срещнаха и когато отново нетърпеливо попитах какво е станало ,тя ми каза:
- Оооо добре беше. С големия му извит хуй направо свърших като фонтан.Направих го целия мокър. После го накарах да си вкара цялата ръка в мене.Искаше да ме чука и отзад , но не бях подготвена.
Докато ми разказваше тези неща друга мисъл ми роди перверзното ми съзнание:
- А бе той нали си има гадже?
- Да , има си
- А нали преди все те караше да правите с някоя тройка. Защо сега като е толкова отворен не му поискаш да правите тройка с гаджето му?
- Ами не съм се сетила - ухили се жена ми - сега ще почна да го ръчкам.
Малкия обаче явно се беше ошлайфал, защото след известно време бързо се съгласи.
- Знаеш ли ? Ицан направо ме изненада. И гаджето му била съгласна. Явно и малката е голяма перверзница.
И така отново имаше среща . Жена ми ми разказа , че малката не била правила до сега тройка ,но много и се искало . Накрая вика м ного и хареса .
- А като и е харесало ще ги навиеш ли сега да дойдат и двамата и да си направиме четворка?
- Ами ще пробвам
Започна едно писане в чата и няколко дни преговори ,докато все пак малките се навиха. Разбраха се кога ще дойдат , а ние започнахаме да се подготвяме. Наредихме масата като за гости и кзах на жена ми:
- Защо не вземеш да си подготвиш дупето ,защото мисля с Ицан да те чукаме и отзад
-Ммм , добре отивам да се мия и да си направя клизма
Когато дойдоха ,влязоха малко срамежливо .Аз и двамата ги виждах на живо за първи път.Иначе им бях виждал подробностите само на снимки. Аз бях облечен само с една тениска отгоре и едни по-широки къси гащи ,но без нищо отдолу. Жена ми беше само с една рокличка , с цепка от едната страна ,която достигаше до коста и на таза. Отдолу нямаше нищо. Момичето беше с черни къси гащета и черен потник от горе, а племеника и с къси дънкови гащи и тениска.
Настанихме ги в хола ,а жена ми докато се суетеше,често разкриваше хубавото си бедро ту на племнника и ,ту на мен , ту на момичето. Разговора от малко муден в началото започна да става по отпуснат и весел. Алкохола допринасяше да се отпуснеме ,а темите все по -често отиваха на към секс, кой какво и как обича да го прави,какво е правил и т.н. Жена ми все по-често се навеждаше доста по- ниско за разни неща и вече и двамата младежи разбраха, че е чисто гола , откривайки отзад хубавия заоблен задник със показвашите се страмни устни между краката. Успяваше да го направи за момент, но със сигурност така ,че да се забележи и от двамата. После седна до мен на дивана ,леко разкрачена и съвсем леко загатващо се путе. Казахме си нещо смешно и се целунахме леко ,веднага целувката премина в лигаване със смях и изадени преплитащи се един в друг езици.
Племенника и вече беше надървен и неосъзнавайки ,че го прави си подръпваше хуя насам натам. Мацката като че не знаеше точно какво да направи - да ни гледа или да се завърти ,също беше възбудена ,но може би се опитваше да го скрие .
Докато се облизвахме и целувахме плъзнах ръка надолу ,надигнах напълно поличката на жена ми и прокарах пръсти по влажната и путка. Тя от своя страна разтвори крака и разкри чудесна гледка за племенника и . Аз се наведох надолу и започнах да смуча и лижа . Жена ми беше яко възбудена и пичето и направо потънало в слуз. Надигнах се и казах на племенника и :
- Дай и да ти духа.
Той вече беше разкопчал късите си гащи и извадил хуя си. Беше доста извит нагоре, с големи топки ,спуснати между разтворените му крака. Вените му бяха надути и контраста между детинското му излъчване и мощния му груб кур беше беше наистина доста голям. Когато му казах да дойде да му духа ,той стана и пристъпи към нас.Аз продължих да лижа ,а той се покачи на дивана ,обкрачи жена ми и започка направо да я чука в устата. Постепенно наби целия си хуй в гърлото и. Започнаха да се стичат лиги от устата и ,които мокреха надървените и цици и настръхналите и зърна. Приятелката на племеника на жена ми също беше разкопчала късите си панталонки и ги беше леко смъкнала надолу заедно с прашките си. Търкаше доста бързо и упорито клитора си ,гледайки сценката пред нея.
Отместих се ,Ицан също спря да чука жена ми в устата . Тя беше направо възбудена като животно. Ицан седна на дивана , а жена ми на свой ред го обкрачи и си вкара хуя му в пичето си . започнаха да се чукат , а аз възпозвайки се от слузта ,която беше навсякъде започнах да масажирам ануса и. Почвах да бъркам по малко навътре. Вкарах единия си пръст ,след това и втори. Тъкмо мислех да започна да я чукам в задника ,когато усеитх ,че две ръце ми обхванаха бедрата и видях ,че мацката започна да ме лиже между краката .Прокарваше език от основата на хуя ми до ануса ми. Главата и беше между краката ми и ме лижеше отдолу.Отвреме на време ми засмукваше топките и ги пускаше .След това се наведе и започна да лиже и жена ми докато племеника и я чукаше. Изчаках малко ,после дръпнах назад главата на момичето ,придърпах я към мен и на свой ред започнах аз да и го вкарвам в гърлото. Малката се позадави ,но и хареса. Поклатих малко , но я пуснах и си хванах хуя . Допрях го до дупката на задника на жена ми и започнах бавно да и го вкарвам. Влязох в техния ритъм и започнахме с племенника и да я чукаме .Тя пъшкаше силно от удоволствие.
Приятелката на племенника и пък стана разкрачи се и се намести така че задника и и пичето и да се паднат точно между главите на гаджето и и жена ми . Те и двамата на свой ред започнаха да я лижат ,единия по ануса ,а жена ми засмука клитора и . Малката подпряна с ръце отзад на облегалката на дивана и с два езика мъжду карата си стенеше и въртеше ханша си все по -силно докато не започна да трепери и да се тресе цялата. Свършваше яко. Жена ми също започна да свършва ,но тя пръскаше яко и племенника и стана целия мокър. Цялото това нещо ми дойде в повече и усещах , че и аз ще започна да се празня.За това спраях да чукам и извадих кура от задника на жена ми.
Развалихме формацията. Сега пък мацката седна на хуя на гаджето си ,но с гръб към него. Нещо така не беше удобно да се включиме и ние и отидоха на пода ,отново в същата стойка . Жена ми отиде и седна на лицето на племенника и , а аз приклекнах и вкарах кура си също в пичето на момичето. Усещах как хуя на Ицан се търка в моя , а малката гърчейки се мачкаше циците на жена ми и ги облизваше . Отдолу племенника и пък чукаше жена ми с език. Започна пак да ми идва да свършвам ,но явно не само на мен .Извадихме си пишоците и започнахме да свършваме. Жена ми като видя че Ицан ще свършва се наведе и му налапа хуя . Той се изпразни обилно в устата и та чак потече и навън. Аз успях да завъртя момичето и се изхвърлих върху лицето и гърдите и.
Хич не ми се искаше тая работа да свършва така и казах:
- Освен да направите нещо да ни ги вдигнете пак ,та да се чукаме още!
- Аз знам как ще ти го вдигна бързо ,ама на Ицан му е много извит и няма да стане - каза жена ми .
- Аз ще му го вдигна - каза момичето - но ми е интересно какво ще правиш на него - и ме посочи.
- Сега ще видите - каза жена ми и отиде до другата стая.
Върна се с куп секс играчки. Сега вече момичето духаше и биеше озлобено чекии на племенника на жена ми. Аз бях взел най-големия вибратор , пуснат на най-висока степен и го вкарвах целия в пичето на момичето и то доста бързо .Усещах я как притреперваше. В същото време Ицан чукаше жена ми като вкарваше и изкарваше цялата си длан в путето и . От време на време сипваше обилно лубрикант. Тя пък възбудена отново до крайност в направения своеобразен кръг, вкарваше в кура ми един малък плъг с топче отпред . Кура ми беше още мек и топчето се виждаше и отвън как влиза навътре и как излиза навън. Започнах да се надървям и жена ми смени плъга с по голям ,който постепенно с удебелява .Вкара го целия и започна и да духа. Вече се надървих и тя пък от своя страна взе най-дебелия сложи ми малко лубрикант и бавно отново ми го вкара целия. Изскочиха ми всички вени .Кура ми вече беше яко надървен с изпъкнали вени ,червен и лъскав. Жена ми извади плъга и седна на мен като си го вкара . Племенника и отново започна да я чука в устата ,разкрачен над главата ми .Слузта започна да капе по гърдите ми , а мацката я усещах как лижеше задника на жена ми и моите топки.
След малко сменихме позите. Ицан спря да чука жена ми в устата и мина отзад. Изсипа обилно лубрикант на задника и и започна на вкарва един по един пръстите си в дупето и . Усещах ги с хуя си. Когато вкара три започна бързо да ги движи напред назад. После спря ,извади ги ,хвана си кура и започна бавно да и го вкарва. Жена ми започна да пъшка силно, хуя му беше дебеличък още повече ,че и моя беше в пичето и .Когато си го вкара целия племенника и започна бавно да го вади ,след малко вече чукаше яко , а аз го усещах също добре без да тласкам. През това време малката беше клекнала над мен ,аз я лижех,а тя допълнително търкаше клитора си. Започна да свършва и слуз обилно потече по лицето ми. Жена ми също трепереше с цяло тяло . Изведнъж ни изхвърли и двата хуя и започна да пръска много обилно,трепереше цялата. Вече бях пред свършване след всичко това и не само аз . Двете както бяха легнали една до друга ,бяха много удобни да им се изпразниме. Биейки си чекии се разкрачихме над тях и започнахме да се празниме върху лицата им. Двете все още силно възбудени започнаха да облизват спермата.
След всичко вече малко отдъхнали ,станахме да си допием питиетата, разказвайки си какво още бихме могли да направим следващия път.
Опубликовано patikoki
4 года назад
Комментарии
3
или для публикации комментариев
Супер сте :smile:
Ответить
iambig1
Има нещо пропуснато тук
Ответить
iambig1
Жена ми беше само с една рокличка , с цепка от едната страна ,която достигаше до коста и на таза. Отдолу нямаше нищо. Момичето беше с черни къси гащета и черен потник от горе, а племеника и с къси дънкови гащи и тениска.
Отместих се ,Ицан също спря да чука жена ми в устата . Тя беше направо възбудена като животно.
Ответить